SPILLELISTA er et konsertkonsept som første gang ble fremført sommeren 2016 i Larvik, basert på en ide av Hedda Aronssen.

Konserten består av musikalske numre knyttet til «musikkminner», samlet inn fra mennesker i alle aldre og med ulik bakgrunn.
Grunntanken i prosjektet er at vi alle kan knytte musikk til store og små øyeblikk i livet, bevisst eller ubevisst. Vi ønsker å utforske hvordan en sang kan forsterke et minne knyttet til en spesiell hendelse, et sted, andre mennesker eller en følelse.

Under konserten får publikum et nytt møte med denne musikken, i lys av historien den er knyttet til. Noen ganger kjenner vi oss igjen i både musikken og følelsen, andre ganger blir vi overrasket over andres «tolkning» av en sang.
Musikken fremføres i nye arrangementer av 9 musikere og sangere, mens minnene formidles gjennom videointervjuer og bilder.

SPILLELISTA har så langt produsert 4 konserter; 3 sommerforestillinger på Teaterhuset Munken og 1 julekonsert i Larvik Kirke, i tillegg til en rekke spesialtilpassede eventer.

17. juli 2020 skulle det vært premiere på den femte versjonen av SPILLELISTA på Teaterhuset Munken i Larvik, men den ble dessverre avlyst. Vi har satt blikket mot årets julekonsert og håper vi får feiret 5 år jubileum sommeren 2021 isteden.

Velkommen!


Har du et musikalsk minne du vil dele?

Send oss gjerne en mail på spillelista@lineup-prod.no


foto: Sverre Simonsen